Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος Αλβανός τη δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη.

Κατά την ανάκριση φέρεται να παραδέχτηκε ότι έφτασε στο έγκλημα για 200 ευρώ, τα οποία, όπως είπε, ήταν τα μεροκάματα από την εργασία του στο ξενοδοχείο που του χρωστούσε ο ιδιοκτήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι πήγε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ξενοδοχείο για να ζητήσει τα 200 ευρώ, ωστόσο, όπως φέρεται να είπε, ο ξενοδόχος τον έβρισε και του επιτέθηκε χτυπώντας τον με ένα μπουκάλι σαμπάνια. Στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια και ο 20χρονος τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

«Θόλωσε το μυαλό μου» είπε ο 20χρονος, που, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι σε κατάσταση σοκ και δεν έχει σταματήσει να κλαίει.

Κατά τους ισχυρισμούς του, αφού κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης ήταν νεκρός, τον έσυρε σε δωμάτιο δίπλα στη ρεσεψιόν, όπου του έριξε ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, για να σκηνοθετήσει ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τσακωθήκαμε. Πρώτα στα λόγια και μετά με τα χέρια. Με έριξε κάτω στο πάτωμα. Τότε θόλωσα. Πήρα έναν λοστό και άρχισα να τον χτυπάω. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός, τότε πήρα κάποια ποτά που βρήκα στον χώρο και του έβαλα φωτιά».

Με βάση αστυνομικές πηγές, ο νεαρός δράστης, που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, εντοπίστηκε από τις κάμερες που είναι στην περιοχή του ξενοδοχείου στην Οία, όπου έγινε το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες είδαν τον νεαρό να κινείται στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα και χτες το απόγευμα τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης