Με συστηματικό τρόπο και σταδιακά για να μην δίνει στόχο και αφορμές έκλεβε το ηλικιωμένο ζευγάρι που την είχε στη δούλεψή του στο Ηράκλειο, μία αλλοδαπή η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Σιγά – σιγά η γυναίκα που βοηθούσε το ζευγάρι στο σπίτι είχε αρπάξει από τους εργοδότες της κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα, διάφορα αντικείμενα αλλά και μία … τραπεζική κάρτα, τραβώντας από τον λογαριασμό τους στην τράπεζα το ποσό των 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση της κλοπής εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

“Εξιχνιάστηκε την Παρασκευή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μια υπόθεση κλοπής σε οικία για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από την οικία δύο ημεδαπών κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα. 

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι η ανωτέρω αλλοδαπή είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή. 

Συγκεκριμένα όπως διαπιστώθηκε η αλλοδαπή αφαίρεσε σταδιακά από την οικία των δύο ημεδαπών, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, ενώ όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη προανάκριση κάνοντας χρήση αφαιρεθείσας τραπεζικής κάρτας, προέβη στην αφαίρεση του συνολικού χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου”.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης