Το 2016 φεύγει. Mία χρονιά εντάσεων, τραγωδιών, αλλά και γεγονότων κομβικής σημασίας σε πολιτικό, κοινωνικό επίπεδο, παραδίδει σκυτάλη σε λίγες ημέρες…

Το zougla.gr, πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, μετέδωσε έγκαιρα, προπάντων αντικειμενικά και με ψύχραιμη ματιά, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τις μικρές και μεγάλες εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα, ρεπορτάζ για κοινωνικά θέματα και ζωντανές μεταδόσεις όλων των πορειών, συμπεριελήφθησαν στην ετήσια ειδησεογραφική ατζέντα του zougla.gr.

Ζήσαμε και περιγράψαμε απίστευτες σκηνές στον βάλτο της Ειδομένης. Ταξιδέψαμε στη Μυτιλήνη και καλύψαμε λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου. Πραγματοποιήσαμε το μεγαλύτερο οδοιπορικό στα μπλόκα των αγροτών πανελλαδικά. Ανηφορίσαμε στον Έβρο για μία ειδική αποστολή προκειμένου να συνομιλήσουμε με τους τελευταίους ακρίτες των Καλυβών. Καλύψαμε τις μεγάλες συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της φετινής ΔΕΘ με ζωντανές μεταδόσεις. Αποκαλύψαμε άγνωστες πτυχές της τραγωδίας στην Αίγινα, με επιτόπιο ρεπορτάζ από το νησί του Αργοσαρωνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, νύχτες επεισοδίων στα Εξάρχεια, διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ανασχηματισμός, επίσκεψη ΟμπάμαΠούτιν, υποδοχή των μεγάλων αθλητών του Ρίο και της παραολυμπιακής ομάδας καταγράφηκαν στον φακό για το 2016.

Μέσα από το βίντεο της ανασκόπησης, σας παρουσιάζουμε τα βασικότερα θέματα της εσωτερικής επικαιρότητας, όπως τα αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του zougla.gr.

Οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι της μεγαλύτερης ενημερωτικής ιστοσελίδας σας ευχαριστούν για ακόμη μια χρονιά για την εμπιστοσύνη σας και σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα…

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης