Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, καθώς ο πρώην δήμαρχος είδε… «κόκκινο» λόγω της κριτικής που δέχθηκε.

Ο καβγάς φαίνεται να ξεκίνησε κατά τη συζήτηση για το θέμα των σχαρών για τα όμβρια στην πλατεία της Βυτίνας και την τοποθέτηση επιχειρηματία ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε σωστά το έργο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δημάκος, που είπε ότι ο πρώην δήμαρχος δεν κοιτούσε τα έργα αλλά το «ψητό».

Τα λόγια του δημοτικού συμβούλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρώην δημάρχου, Γιαννόπουλου, ο οποίος φώναξε: «τι λέει αυτό το αρ……;», ξεσηκώνοντας με την έκφρασή του τους παριστάμενους.

Στη συζήτηση παρενέβη ο νυν δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, που ανέφερε ότι επί δημαρχίας του κ. Γιαννόπουλου και ο ίδιος δέχθηκε βρισιές και κάλεσε τον προκάτοχό του να ανακαλέσει. Ο κ. Γιαννόπουλος δεν ανακάλεσε και η συνεδρίαση διεκόπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ξανάρχισε η συνεδρίαση, ο κ.Γιαννόπουλος είπε : «και για εσάς θα λένε μεθαύριο ότι κοιτάζετε το ψητό», ενώ η απάντηση που δέχθηκε ήταν: «Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη για τίποτα, «ψητό» εννοούσα το έργο, αλλά αν νομίζατε κάτι άλλο όποιος έχει τη μύγα…».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης