Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να… έκλαιγε τις 11.500 ευρώ που έχασε, ωστόσο, πλέον έχει κάθε λόγο να ευχαριστεί την τύχη του.

Ο λόγος για τον Τρικαλινό γυμναστή Γεώργιο Ράιο, ο οποίος έπεσε θύμα απάτης και αντί να βρίσκεται στις πλαγιές του Έβερεστ παρέμεινε στα Τρίκαλα και… ζωντανός, σε αντίθεση με όσους ταξίδεψαν στο Έβερεστ και έχασαν τη ζωή τους, όταν καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδας που έπληξε την περιοχή, έπειτα από τον σεισμό των 7,9 Ρίχτερ που ισοπέδωσε το Κατμαντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οχτώ μέλη της Ελληνικής αποστολής μάλλον θα θεωρούν θεϊκή παρέμβαση την έμπνευση του οδηγού βουνού από το Θιβέτ που τους «έφαγε» τα λεφτά.

Σημειώνεται ότι έπειτα από τη σεισμική δόνηση προκλήθηκαν χιονοστιβάδες στην περιοχή του όρους Έβερεστ, με μια από αυτές να πέφτει σε τμήμα του κεντρικού καταυλισμού που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες οι οποίοι πραγματοποιούν αναβάσεις στο Έβερεστ, προκαλώντας τον θάνατο 8 ανθρώπων.

Με πληροφορίες από το trikalanews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Νεπάλ: Κατέρρευσε ιστορικός πύργος στην Κατμαντού – Χιονοστιβάδες στο Έβερεστ από τον σεισμό, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2015, 12:14

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης