Στη καλή επαφή και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που είχαν από την πρώτη στιγμή στηρίχτηκαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για να πάρουν την ομολογία του 33χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ ομολόγησε πριν οι αστυνομικοί τον ενημερώσουν για τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους και έδειχναν την εμπλοκή του στην δολοφονία. Ο ίδιος φέρεται να είχε μεγάλο άγχος για το μέλλον της 11 μηνών κόρης του, κάτι που όμως δεν έδειξε το βράδυ της 11ης Μαΐου όταν σκότωσε την σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι από την ώρα που φέρεται να έκοψε το νήμα της ζωής της 20χρονης κοπέλας, πέρασαν περίπου δυο ώρες μέχρι να «στήσει» το σκηνικό  της ληστείας μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Για να γίνει ακόμα πιο πιστευτός σκότωσε και το σκυλί της οικογενείας το οποίο κρέμασε στην κουπαστή της σκάλας. 

Ο νεαρός πιλότος επέμεινε ότι ήταν μια κακιά στιγμή και ότι η κατάσταση μέσα στο σπίτι των Γλυκών Νερών ήταν πιο αφόρητη για το ζευγάρι. Η 20χρονη είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά την οποία απέδωσε στην επιλόχεια κατάθλιψη που περνούσε μετά την γέννηση του παιδιού τους. «Ήταν πολύ συχνή η φράση της “χωρίζουμε και φεύγω με το παιδί”» υποστήριξε ο πιλότος. «Όλα αυτά βέβαια δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη του και κυρίως το “θέατρο” που έπαιζε για περίπου σαράντα ημέρες» λέει αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής. 

Εντός της ημέρας ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης το οποίο εκδόθηκε σε βάρος του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης