Ένα ακόμα ντοκουμέντο από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μέσω μίας φωτογραφίας που δείχνει την κάμερα ασφαλείας που ξήλωσε ο δολοφόνος της Καρολάιν. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία-ντοκουμέντο, η κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας φαίνεται ότι έχει ξηλωθεί και πεταχθεί στο πάτωμα, ενώ ο 33χρονος αφαίρεσε και την κάρτα μνήμης.

Στο πειστήριο με τον αριθμό 35 αποτυπώνεται το σημείο όπου βρέθηκε η κάμερα, πίσω από τον καναπέ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος είναι ακατάστατος, δίπλα από την κάμερα υπάρχουν ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, πεταμένα χαρτιά και μια παιδική μπάλα, μεταξύ άλλων αντικειμένων. Η κάμερα είχε αφαιρεθεί περίπου στις 1.30 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, σχεδόν 2 ώρες και 41 λεπτά πριν σκοτώσει ο 33χρονος την Κάρολαϊν.

Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα στοιχεία, που «πρόδωσαν» τον πιλότο και οδήγησαν τις αστυνομικές Αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ κατέγραψε το εν λόγω πειστήριο ως εξής: Στο ισόγειο (χώρος καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας), υπήρχε σχετική ακαταστασία, κυρίως στον χώρο του καθιστικού, όπου παρατηρήθηκε εικόνα επιλεκτικής έρευνας στη βιβλιοθήκη. Επίσης μια κάμερα παρακολούθησης του χώρου που ήταν τοποθετημένη στο ταβάνι, βρέθηκε στο πάτωμα του καθιστικού «ξηλωμένη» από τη βάση της, χωρίς να περιέχει κάρτα μνήμης «SD».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτή την κάμερα ο 33χρονος είχε ισχυριστεί στις Αρχές ότι οι δράστες που είχαν εισβάλει στο σπίτι, την ξήλωσαν και την παράτησαν στο σημείο όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο

Η Monopoly στην οποία ο πιλότος «έκρυψε» τα χρήματα

Ακόμα ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο για το πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκηνοθέτησε την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι των Γλυκών Νερών ήρθε νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας.

Η φωτογραφία δείχνει το πειστήριο 36, το κουτί της Monopoly, στην οποία, όπως ψευδώς κατέθεσε αρχικά ο πιλότος, βρίσκονταν περίπου 10.000 ευρώ που πήραν οι ληστές.

Το προσεκτικά ανοιγμένο και αφημένο στο πάτωμα κουτί του επιτραπέζιου έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι συνηθισμένοι να βλέπουν το …χάος όταν ερευνούν το σκηνικό μιας ληστείας. Διαπίστωσαν επίσης ότι τα υπόλοιπα επιτραπέζια παιχνίδια του ζευγαριού ήταν τακτοποιημένα στη θέση τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης