Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας 78 ετών λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που είχε στην περιοχή Φανός της Γλύφας στη Φθιώτιδα.

Όπως μεταδίδει το lamiareport, ο άνδρας δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν το βράδυ της Τρίτης έφτασαν στο σημείο, ο 78χρονος δεν ήταν πουθενά, ωστόσο λίγο αργότερα τον εντόπισαν νεκρό λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι μέσα σε ένα ελαιοπερίβολο.

Η σορός του άτυχου άνδρα φέρει κάποια χτυπήματα και για την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ωστόσο η έρευνα έδειξε ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε ληστεία ή κάποια συμπλοκή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μια πλευρά του σπιτιού υπάρχει ένα βεραντάκι με μια κεραμοσκεπή. Ο 78χρονος ίσως πήγε να κάνει κάτι εκεί και έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Στη συνέχεια, επειδή το έδαφος στο συγκεκριμένο σημείο είναι επικλινές, κατέληξε λίγα μέτρα πιο κάτω μέσα στο ελαιοπερίβολο.

Η αστυνομία περιμένει και την ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν τα χτυπήματα που φέρει η σορός του 78χρονου μπορεί να έχουν προκληθεί από μια τέτοια πιθανή πτώση ή από κάτι άλλο το οποίο χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης