Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το γιουρούσι που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης πέντε μπουκαδόροι σε κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας στον Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως θα δείτε και στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, οι πέντε δράστες έφθασαν έξω από το κατάστημα και χωρίς να χάσουν χρόνο άρχισαν να χτυπούν με σφοδρότητα την κεντρική θύρα προκειμένου να την γκρεμίσουν και να εισβάλουν στις εγκαταστάσεις.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ στόχο των ληστών αποτέλεσε το κατάστημα ired που βρίσκεται επί της Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά και το οποίο δραστηριοποιείται στον χώρο των επισκευών κινητών τηλεφώνων-smartphones και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Από τις κινήσεις των δραστών, όπως αυτές αποτυπώνονται στο βίντεο-ντοκουμέντο, φαίνεται πως ήταν καλά προετοιμασμένοι, καθώς αμέσως μετά την εισβολή τους στο κατάστημα κατευθύνθηκαν προς τα ταμεία και άρχισαν να τα αδειάζουν με πολύ γρήγορες κινήσεις, ενώ ένας από αυτούς προσέγγισε τις γυάλινες βιτρίνες με τα κινητά και με έναν λοστό άρχισε να τις διαλύει με μανία την ώρα που ένας συνεργός του άρπαζε και τοποθετούσε τα προϊόντα σε ένα πλαστικό τελάρο που είχε μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και μετά το πέρας της διάρρηξης έγιναν καπνός, με την ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Στελέχη της εταιρείας, μιλώντας στο zougla.gr, κάνουν λόγο για μεγάλη οικονομική ζημιά, η οποία ήρθε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.  

Δείτε το video-ντοκουμέντο με την εισβολή των ληστών

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης