ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ)

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες αυτο-οργάνωσης των παραγωγών αγροτικών προϊόντων και των καταναλωτών, που έχουν σαν στόχο να σπάσει ο φαύλος κύκλος των καρτέλ και των μεσαζόντων, προχωρεί στη διοργάνωση της δεύτερης συνάντησης, κατά την οποία θα διατεθούν 128 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου, στο διήμερο Σάββατο 31 Μαρτίου και Κυριακή 1η Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η zougla.gr διοργανώνει την εκδήλωση και πάλι δίπλα στις εγκαταστάσεις της, επί της οδού Κηφισού. Η διάθεση της πατάτας Νευροκοπίου από τους ίδιους του παραγωγούς θα πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα γιορτινό και πολιτισμένο περιβάλλον. Έχει προβλεφθεί ειδικός χώρος, όπου θα διατίθενται τηγανητή και βραστή πατάτα με τα απαραίτητα συνοδευτικά, ενώ επίσης θα προσφέρεται και παγωμένη μπίρα FIX, μία παραδοσιακή εικόνα που θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Στον χώρο θα υπάρχει ειδική εξέδρα με μουσική. Έχει προβλεφθεί και ειδικός πάγκος από τον οποίο θα διατίθενται γαλακτοκομικά προϊόντα από την Κρήτη σε τιμές παραγωγού και εξαιρετικής ποιότητας, γραβιέρα μακράς ωρίμανσης και ανθότυρο.

Θα τηρηθεί απαρέγκλιτα η σειρά προτεραιότητας. Κάθε καταναλωτής θα εξυπηρετηθεί άμεσα και αποτελεσματικά, αρκεί να ακολουθήσει τις οδηγίες που του έχουν δοθεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για την ημέρα και την ώρα που θα παραλάβει την παραγγελία του.

Ειδικό συνεργείο θα φροντίζει για την κοπή των κουπονιών προτεραιότητας, ώστε να μην υπάρξει εκνευρισμός και πανδαιμόνιο. Οι παραγωγοί έχουν αναλάβει την έκδοση των απαραίτητων αποδείξεων. Παρακαλούνται οι καταναλωτές να ζητούν τις αποδείξεις τους.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου θα διατεθούν 74 τόνοι πατάτας από τρία φορτηγά. Το ένα θα διαθέτει σάκους των 20 κιλών και το δεύτερο συσκευασίες των 30 κιλών ενώ στο τρίτο φορτηγό θα υπάρχουν ανάμικτες οι δύο συσκευασίες. Η συσκευασία των 20 κιλών θα διατίθεται στην τιμή των 6,5 ευρώ και αυτή των 30 κιλών στην τιμή των 9 ευρώ. Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και την Κυριακή 1η Απριλίου.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί και τις δύο ημέρες από τις 08.00 έως τις 14.00, ωστόσο θα δοθεί παράταση, εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη.

Πώς θα φθάσετε στον τόπο διάθεσης των προϊόντων




Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τον τρόπο διοργάνωσης από τη zougla.gr του μεγάλου ραντεβού του Σαββατοκύριακου
:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης