Με απόφαση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Φώτη Βάββα αντιμετωπίζεται προσωρινά το πρόβλημα που ανέκυψε με την έλλειψη βηματοδοτών στην Καρδιολογική Κλινική. 

Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες της Κλινικής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου προχώρησε στην έκδοση αποφάσεων για την προμήθεια αρχικά τριών βηματοδοτών και στη συνέχεια άλλων δύο, ώστε να προχωρήσουν οι επεμβάσεις σε πέντε ασθενείς που νοσηλεύονται και θα ακολουθήσουν άλλες αποφάσεις για πέντε ακόμη βηματοδότες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το epiruspost.gr το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προμηθεύεται περίπου 40 βηματοδότες μηνιαίως με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς το ύψος του προϋπολογισμού απαιτεί μία τέτοια απόφαση.

Ωστόσο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ανέκυψε πρόβλημα με το ΦΕΚ που αφορά στη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνεδρίαση, που επρόκειτο να συζητηθεί και το θέμα της προμήθειας βηματοδοτών.

Όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα με τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου και προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες για τη μηνιαία προμήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης