Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στα Γιάννενα, καταφέρνοντας να σώσουν γυναίκα οδηγό που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της, πριν αυτό καταλήξει σε γκρεμό.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Αμπελάκια πάνω από το αεροδρόμιο της πόλης, άγνωστο πώς όχημα μιας οδηγού εξετράπη της πορείας του παίρνοντας κλίση και κινδυνεύοντας να καταλήξει σε παρακείμενο γκρεμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα, διατηρώντας την ψυχραιμία της, κάλεσε την Αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι βλέποντας το σημείο που βρισκόταν το όχημα αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο για τη γυναίκα και δίχως δεύτερη σκέψη πήραν κυριολεκτικά την κατάσταση στα χέρια τους.

Σε πρώτη φάση κράτησαν για 5-10 λεπτά με τα χέρια τους το αυτοκίνητο φροντίζοντας παράλληλα να καθησυχάζουν την οδηγό. Αν προσπαθούσαν να βγάλουν τη γυναίκα με την επικίνδυνη κλίση που είχε πάρει το όχημα, μία λάθος κίνηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ζήτησαν τη συνδρομή ιδιοκτήτη φορτηγού που βρίσκονταν κοντά στο σημείο ζητώντας του να σταθμεύσει κόντρα στο ΙΧΕ ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν την οδηγό με ασφάλεια.

Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά τους, στάθμευσε το βαρύ όχημα με την καρότσα του κόντρα στο ΙΧΕ και στη συνέχεια οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ με ασφάλεια απεγκλώβισαν τη γυναίκα δίνοντας έτσι τέλος στην περιπέτειά της.

Σύμφωνα με το epirus-tv, για την άμεση και πολύτιμη συνδρομή τους, εισέπραξαν από τη γυναίκα τις πιο θερμές ευχαριστίες.

 

Πηγή: epirus-tv.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης