«Γυαλιά-καρφιά» έκαναν άγνωστοι το γραφείο του Δ. Μπούρλου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016, 19:00
«Γυαλιά-καρφιά» έκαναν άγνωστοι το γραφείο του Δ. Μπούρλου
Φθορές και καταστροφές στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου προκάλεσε στις 12.10 το μεσημέρι της Τετάρτης ομάδα αγνώστων. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, προκάλεσαν ζημιές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χαράξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού,έντος του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου έναντια σε όλους τους από τα κάτω».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Ο δικηγόρος Δ. Μπούρλος είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χαράξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού,έντος του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου έναντια σε όλους τους από τα κάτω.

Απέναντι στα νέα μέτρα που εντείνουν την καταπίεση και την εκμετάλλευση, έμεις αντιτασσούμε τους αυτοοργανωμένους, αντιιεραρχικούς, ριζοσπαστικούς και αδιαμεσολάβητους αγώνες.

Κοινωνική και ταξική αντεπίθεση για την συνολική ανατροπή του καπιταλισμού.

Αγώνας για την αναρχία και τον κομμουνισμό.

ΌΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4/2

συντρόφοι/ισσες με ταξική συνείδηση»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016, 19:00