Δύο καλάσνικοφ βρέθηκαν σε αποθήκη συγγενικού προσώπου κατηγορούμενου στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασφάλεια Πύργου έκανε έρευνα σε μια παλιά αποθήκη σε χωριό της περιοχής που ανήκει στον πεθερό βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Διονύση Κορφιάτη και εντόπισε δύο καλάσνικοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα σε άλλη έρευνα εντοπίστηκαν ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW και μία μηχανή Suzuki, που αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένα.

Πλέον οι Αρχές προσπαθούν να ερευνήσουν και να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Όπως μεταδίδει το ilialive, από το απόγευμα του Σαββάτου έχει σημάνει συναγερμός και η επαλήθευση των πληροφοριών με τον εντοπισμό των δύο καλάσνικοφ με σφαίρες και χρησιμοποιημένους κάλυκες, καθώς και των δύο κλεμμένων οχημάτων από την Αθήνα δεν κάνει τους αστυνομικούς να επαναπαύονται.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες που έγιναν χθες έως αργά το απόγευμα συνεχίζονται σήμερα και στους δύο χώρους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της ΓΑΔΑ: στο σπίτι του συγγενικού προσώπου του 39χρονου που προφυλακίστηκε το Σάββατο μετά την απολογία του ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Ντίμη Κορφιάτη και στην αγροικία που βρίσκεται στο ίδιο χωριό.

Η εμπλοκή Ηλείων στην υπόθεση των δύο δολοφονιών στη Ζάκυνθο φαίνεται πως μεγαλώνει και οι έρευνες είναι διευρυμένες.

Σήμερα αναμένεται να ερευνηθούν εκ νέου οι χώροι, να ληφθούν καταθέσεις και οι αστυνομικοί ευελπιστούν πως θα εντοπίσουν και νέα ευρήματα που πιθανόν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο παρελθόν, αλλά και με πιθανά μελλοντικά χτυπήματα.

Άλλωστε η ύπαρξη των δύο καλάσνικοφ με σφαίρες και των δύο κλεμμένων οχημάτων οδηγεί και τις Αρχές στην εκτίμηση πως πιθανότατα κάποιο νέο χτύπημα ετοιμαζόταν και μάλιστα στην Ηλεία.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.:

Με πληροφορίες από ilialive

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης