Δικηγόρος καθηγήτριας: Ακούγονται ανακρίβειες - Πρέπει να προστατευτεί ο ανήλικος

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021, 17:10
Δικηγόρος καθηγήτριας: Ακούγονται ανακρίβειες - Πρέπει να προστατευτεί ο ανήλικος

Για πλήθος ανακριβειών κάνει λόγο ο δικηγόρος της 35χρονης καθηγήτριας, Απόστολος Κόντος, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικου μαθητή.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης εκπαιδευτικού διαψεύδει πως η εντολέας του πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και τονίζει πως θα κρατήσουν «μέχρι κεραίας τους όρους μυστικότητας της ανάκρισης».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γένει υπόθεση.

Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι τον μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει.

Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειάς του.

Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένειά της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021, 17:10