Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Όλγα Φωτιάδου 

Τραγικό τέλος είχαν δύο νέα παιδιά τα οποία έχασαν χθες τη ζωή τους στην Περιφερειακή Αιγάλεω, κοντά στα διυλιστήρια του Ασπροπύργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 23:00. Οι δύο νεαροί μοτοσικλετιστές, κινούμενοι σε αντίθετη κατεύθυνση, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να χάσουν επί τόπου τη ζωή τους.

Οι δύο αναβάτες επέβαιναν σε μία μηχανή Yamaha Tracer και σε μία Honda CBR 600 και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, φέρονται να έκαναν κόλπα (stunts). Μάλιστα, με βάση σχόλια χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οδηγός της CBR ήταν γνωστός για τις άριστες οδηγικές του ικανότητες και για τα κόλπα (stunts) που μπορούσε να κάνει πάνω στους δύο τροχούς.

Πηγές με γνώση της υπόθεσης, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν πως «το σίγουρο είναι ότι κάποιος από τους δύο αναβάτες κινούνταν ανάποδα. Ωστόσο είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ποιος από τους δύο ήταν, καθώς μετά το περιστατικό όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες αποχώρησαν άμεσα από το σημείο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες-ντοκουμέντο του zougla.gr από το δυστύχημα:

Ένας από τους δύο νεαρούς που έχασαν τη ζωή τους

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης