Με την αποκαλυπτική φράση «η μετάλλαξη Δέλτα δεν χαμπαριάζει από εμβολιασμό», ο ιατρός – ερευνητής, Επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωπίνων Ρετροϊών του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, ζητά από την κυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή να λάβει άμεσα περιοριστικά μέτρα, όπως να κλείσουν τα μπαρ, να σταματήσουν οι συναντήσεις και οι συναθροίσεις και να μη γίνουν ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα.

Ο Γιώργος Παυλάκης, γνωστός υποστηρικτής των εμβολίων ανέτρεψε τα μέχρι σήμερα δεδομένα και αντέκρουσε με επιχειρήματα το κυρίαρχο αφήγημα της κυβέρνησης περί «πανδημίας των ανεμβολιάστων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επεσήμανε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, πως οι εμβολιασμοί από μόνοι τους δεν αρκούν για να ανασχεθεί το πανδημικό κύμα, καθώς «αν ο ιός αφεθεί να αλωνίζει, θα έρθει τσουνάμι και στην Ελλάδα με 100 θανάτους σε καθημερινή βάση». Ο Γιώργος Παυλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «όταν κοπανάμε συνέχεια ότι αυτή η επιδημία είναι των ανεμβολίαστων, αυτό είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα. Οδηγεί σε αποπροσανατολισμό».

Ο Γιώργος Παυλάκης έφερε σαν παράδειγμα τη Σιγκαπούρη με 93% των πολιτών της να είναι εμβολιασμένοι . Η πολιτική ηγεσία της πόλεως – κράτους επέβαλε εκ νέου αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση νέου κύματος πανδημίας.

Η Σιγκαπούρη έχει αναλογικά μεγάλη αύξηση περιστατικών στα επίπεδα της Ελλάδας αλλά η μόνη διαφορά είναι πως καταμετρώνται εντυπωσιακά λιγότεροι νεκροί από την ασθένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το βίντεο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης