«Φρούριο» συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια για να μη διακοπεί πλειστηριασμός

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 10:06
«Φρούριο» συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια για να μη διακοπεί πλειστηριασμός
Φωτογραφίες-Video: Νίκος Χριστοφάκης

Σε φρούριο μετατράπηκε το πρωί της Τετάρτης συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια από την αστυνομία, με στόχο να μη διακοπεί πλειστηριασμός που έχει προγραμματιστεί.

Το συμβολαιογραφικό γραφείο βρίσκεται στην οδό Μπόταση 12, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω».

Video από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών:Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Παν. Λαφαζάνης

Παρούσα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω»

«Όχι στους πλειστηριασμούς» γράφει ένα από τα πανό

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείοΑστυνομικοί στην είσοδο του συμβολαιογραφείουΤι αναφέρει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 ο μοναδικός πλειστηριασμός που διεξάγεται σε συμβολαιογραφείο της περιοχής των Εξαρχείων αφορά σε ακίνητο που βρίσκεται στη Βούλα Αττικής για οφειλή που έχει προκύψει από επιχειρηματικό δάνειο ύψους 450.000 ευρώ.

«Δεν αφορά πρώτη κατοικία και ο ιδιοκτήτης - οφειλέτης - επιχειρηματίας δεν διαμένει στον εν λόγω χώρο, ο οποίος και είναι μισθωμένος. Για μία ακόμα φορά υπενθυμίζουμε σε μέλη συλλογικοτήτων που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης ότι η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής των πλειστηριασμών είναι δημόσια και ως εκ τούτου σε περίπτωση που είναι δυσνόητα τα στοιχεία του εκάστοτε πλειστηριασμού αντί να παρερμηνεύουν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις παρέχουμε ενημέρωση, αν και εφόσον πραγματικά την επιζητούν» αναφέρει η ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 12:41