Θύματα βιασμού από δύο νεαρούς έπεσαν δύο ανήλικα κορίτσια στο Μενίδι. 

Όλα έγιναν στις 3 Μαρτίου στην πλατεία Μενιδίου και φαίνεται πως τα δυο κορίτσια, 15 και 16 ετών, που είναι ξαδέρφες, γνώριζαν τους δύο νεαρούς Έλληνες. Ο 19χρονος και ο 24χρονος τις προσέγγισαν, τους πρόσφεραν ποτό και, αφού κατάφεραν να τις μεθύσουν, τις πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να κάνουν πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες βίασαν το ένα κορίτσι και ασέλγησαν στο άλλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ένας από τα αδέρφια βίασε το 15χρονο κορίτσι στο μπάνιο του δωματίου, ενώ ο αδερφός του ασέλγησε στη 16χρονη.

Όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τα κορίτσια αποκάλυψαν τα πάντα στους γονείς τους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί διαπιστώθηκε πως τα κορίτσια είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, με τη 15χρονη να φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Τα κορίτσια περιέγραψαν στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων τους δράστες. Έτσι εντοπίστηκαν άμεσα και τους πέρασαν χειροπέδες. Πρόκειται για δύο αδέρφια 19 και 24 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται κι ένα τρίτο άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί και σε ληστείες και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων να παρουσιάζεται στο τμήμα της περιοχής του μία φορά τον μήνα.

Ο 24χρονος που συνελήφθη προφυλακίστηκε, ενώ ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης