Φωτογραφίζουν τους "στόχους" παριστάνοντας τους υπαλλήλους που ... κάνουν τη δουλειά τους

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 07:38
Φωτογραφίζουν τους "στόχους" παριστάνοντας τους υπαλλήλους που ... κάνουν τη δουλειά τους
Πώς θα αντιδρούσατε αν διαπιστώνατε κάποιον άγνωστο να φωτογραφίζει το σπίτι σας, την είσοδο, το μπαλκόνι, ακόμη ... και το σκύλο σας; Θα σας έπειθε, αν σας έλεγε ότι είναι εκπρόσωπος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και καταγράφει εικόνες για κάποιες αλλαγές στην αλληλογραφία;

Αν ναι, θα πρέπει να γίνετε περισσότερο καχύποπτοι, καθώς το παραπάνω αποτελεί ήδη εμπειρία για συμπολίτες μας, που βρέθηκαν μπροστά σε "περίεργους τύπους" που φωτογράφιζαν τα σπίτια τους, σε περιοχές όπως ο Άγιος Ιωάννης Κνωσού και η Ν.Αλικαρνασός, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από ανθρώπους που βρέθηκαν τετ α τετ με τους αγνώστους ... με τους αδιευκρίνιστους σκοπούς, επικοινωνώντας με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που επικαλέστηκαν οι άγνωστοι, πήραν την απάντηση πως ... ουδεμία αλλαγή επίκειται και κανένας εκπρόσωπος της εταιρείας δεν τραβάει φωτογραφίες!

Η αμέσως επόμενη κίνηση των πολιτών που αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, ήταν να ενημερώσουν την αστυνομία για αυτές τις ύποπτες κινήσεις και να πληροφορηθούν ότι πιθανότατα πρόκειται για επίδοξους διαρρήκτες, οι οποίοι καταγράφουν και μελετούν το "στόχο", πριν εισβάλλουν, γι'αυτό και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 07:40