Σε αντιφάσεις φέρεται να έπεσαν οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο οι οποίοι έχουν προσαχθεί από τις Αρχές. «Φως» στα αίτια θανάτου της φοιτήτριας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα δημοσιευτεί την Τρίτη ενώ στα χέρια των λιμενικών βρίσκεται οπτικό υλικό από κάμερες το οποίο και εξετάζεται. 

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς να έχουν ομολογήσει εάν αυτοί διέπραξαν τη δολοφονία και για ποιο λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο, σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί της Ρόδου στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών και ήταν ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή στους φίλους και συμφοιτητές της, παρακολουθούσε τα μαθήματά της και δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια της παραμονής της στη Ρόδο. Το πτώμα της 21χρονης βρέθηκε στα βράχια της ακτής Φώκια, στα Πεύκα της Λίνδου, μόνο με τον στηθόδεσμο το πρωί της Παρασκευής (30/11).

Η 21χρονη Ελένη

Το λευκό βαν και οι πρώτες καταθέσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατάθεση στις αρχές έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης του λευκού βαν, που εθεάθη κοντά στο σπίτι της νεαρής και στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκε το μοιραίο βράδυ η Ελένη. Oι αρχές έχουν και λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, φέρεται να είναι ο άνθρωπος ο οποίος εντόπισε τη σορό της 21χρονης και ενημέρωσε τις αρχές. Παράλληλα, καταθέτει και ένας νεαρός αλβανικής καταγωγής ο οποίος φέρεται να είναι φίλος του γιου του ιδιοκτήτη του βαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες έχουν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η φοιτήτρια να είχε ραντεβού με έναν από τους δύο και την πιθανότητα να στραγγαλίστηκε και στη συνέχεια οι δράστες να πέταξαν τη σορό της στα βράχια.

Οι λιμενικές αρχές έχουν στη διάθεση τους οπτικό υλικό από τουλάχιστον δύο σημεία που βρισκόταν η νεαρή, το οποίο και εξετάζουν ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας της 21χρονης. 

Το βίντεο έφτασε στα χέρια των αρχών το βράδυ της Κυριακής και σε αυτό φαίνεται καθαρά η φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο, που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης, να βρίσκονται μέσα σε αυτοκίνητο.

Παράλληλα οι αρχές έχουν και λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

Διαβάστε επίσης:
 Ρόδος: Kοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας βρίσκονται οι Λιμενικοί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης