Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης 

Απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε το απόγευμα ένα άτομο στην περιοχή της Φωκίδας και συγκεκριμένα στον δρόμο που οδηγεί από την Άμφισσα στο Προσήλιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ διερευνάται εάν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο είναι μάρκας Peugeot  και ανήκει σε έναν 60χρονο κάτοικο της Άμφισσας και πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο. Ωστόσο ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν ο οδηγός ήταν το ίδιο άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι στο σημείο όπου βρέθηκε το καμένο αυτοκίνητο, είναι δρόμος όπου υπάρχει συχνή διέλευση αυτοκινήτων και κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. 

 

Η περιοχή  έχει αποκλειστεί και αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει την σορό του οδηγού, ενώ οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής κάνουν αυτοψία για να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.
    
Παράλληλα, αναζητούνται τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης