Σε κατάληψη του πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στη Λαμία προχώρησαν σήμερα, για περίπου μία ώρα, οι φοιτητές του τμήματος στο Πανεπιστήμιο Στερεάς που βρίσκεται στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κεντρικό τους αίτημα ήταν να διασφαλιστεί η λειτουργία του τμήματος, αφού σύμφωνα με το σχέδιο «Αθηνά» αυτό παραμένει στη Λαμία και αναβαθμίζεται σε σχολή ενταγμένη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Παράλληλα, ζήτησαν την ολοκλήρωση των προσλήψεων μόνιμων μελών ΔΕΠ που εκκρεμούν εδώ και δύο χρόνια και γενικά την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως κάνατε ενέργειες για να παραμείνει το τμήμα στη Λαμία, θα πρέπει τώρα να κάνετε τις ίδιες ενέργειες για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του» είπε ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου κ. Ευσταθίου συνομιλώντας τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα, με τον οποίο προσδιορίστηκε συνάντηση αύριο το απόγευμα στην Αθήνα, για να συζητηθούν τα συγκεκριμένα θέματα. Οι φοιτητές αποχώρησαν λίγο πριν από τις 11.30 υπό τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Πηγή: lamiareport.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης