Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 1η Ιουλίου, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια Χανίων ο 43χρονος υπήκοος Γεωργίας, κρατούμενος των φυλακών Χανίων, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιουνίου τραυμάτισε θανάσιμα με τη χρήση αυτοσχέδιου αιχμηρού αντικειμένου 49χρονο συγκρατούμενο ομοεθνή του.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης «Κρήτη 1», Γιώργος Κονταξάκης, για τα αίτια της πράξης του 43χρονου διενεργείται προανάκριση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ, Κονταξάκης επισήμανε ότι η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση ώστε να επικρατήσει ηρεμία στη φυλακή, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε αμέσως.

Ο 43χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του.

Ο δράστης, μετά τη δολοφονία του 49χρονου ομοεθνή του κρατείται σε ειδικό κελί απομόνωσης του καταστήματος κράτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης