Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι της Επαρχίας Φαρσάλων καλούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοέμβρη και ώρα πέντε το απόγευμα στο Βασιλή Φαρσάλων.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η καλύτερη προετοιμασία του μεγάλου συλλαλητηρίου με τρακτέρ που θα πραγματοποιηθεί στα Φάρσαλα την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: Καλούμε να συμμετέχουν τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που αγωνιούν για το αύριο, που δεν θέλουν να γίνουν κολίγοι στα σύγχρονα τσιφλίκια, που καταλαβαίνουν ότι το τρίτο Μνημόνιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ που μειώνει ως 50% τις ενισχύσεις αποτελούν τα εργαλεία με τα οποία θα συγκεντρωθεί η γη και η παραγωγή στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών και επιχειρηματιών.

Συσπειρωμένοι στους Συλλόγους μας και την Ομοσπονδία, με τα αιτήματα και το διεκδικητικό πλαίσιο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στήνουμε Μπλόκο στο Μνημόνιο και τα αντιαγροτικά μέτρα – παλεύουμε για την επιβίωση μας.»

Πηγή: onlarissa.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης