Άγρια νύχτα στο Κερατσίνι, με έναν «μαφιόζικο» φόνο αλβανού υπηκόου από αγνώστους και κινηματογραφικές συλλήψεις ληστών μετά από καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών, να καταδεικνύουν ότι η «βαριά» εγκληματικότητα αποτελεί καθεστώς πια, για διάφορες περιοχές της Αττικής.

Τα ξημερώματα μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος  στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ένας άνδρας 32 ετών από την Αλβανία, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε στην περιοχή του Κερατσινίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, άγνωστοι δράστες είχαν προσεγγίσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 32χρονος, στη συμβολή των οδών Σπερχειού και Πελοποννήσου και άρχισαν να πυροβόλουν σε βάρος του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν δέκα κάλυκες και 2 βολίδες από πιστόλι 9 χιλιοστών.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινηματογραφική σύλληψη ληστών

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ διαρρηκτών και ανδρών της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε επίσης νωρίς το πρωί, στο Κερατσίνι.

Οι τέσσερις δράστες είχαν διαρρήξει διαμέρισμα της περιοχής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους. Ο πρώτος δράστης συνελήφθη αμέσως ενώ οι τρεις κρύφτηκαν σε κλειστό κατάστημα δίπλα από το διαμέρισμα. Στο σημείο κατέφθασαν και άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ΕΚΑΜ.

Ο δεύτερος δράστης προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη, και τελικώς οι άλλοι δύο, που είχαν «ταμπουρωθεί» στο κλειστό κατάστημα, παραδόθηκαν μετά από διαπραγματεύσεις.

Οι δράστες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, όπου ανακρίνονται.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης