Το πρώτο κύμα χιονιά επισκέφθηκε τη Φθιώτιδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο οδικό δίκτυο.  Τα χιόνια έφτασαν μέχρι την Καμηλόβρυση, έξω από τη Λαμία, με τον χιονιά να πλήττει κυρίως ορεινές και ημιορεινές περιοχές, βορειανατολικά του Νομού.

Τα μηχανήματα της Π.Ε. Φθιώτιδας και του Δήμου Λαμιέων έκαναν παρεμβάσεις, όπου χρειάστηκε τη νύχτα, και οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί με την κυκλοφορία να γίνεται χωρίς αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί χιόνισε και στην εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου, χωρίς όμως να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στον ΠΑΘΕ.

Δείτε εικόνες από το δρόμο Λαμίας – Δομοκού σήμερα το πρωί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και του Δήμου είναι επί ποδός, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το πρώτο κύμα δεν ήρθε με ένταση στην Φθιώτιδα. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στο δεύτερο κύμα, Δευτέρα και Τρίτη, όπου τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στον Νομό Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Εύβοιας.

Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από το Παλαιοχώρι Λαμίας (πάνω από το Λιμογάρδι), όπου μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να χιονίζει και αμέσως το έστρωσε στο χωριό.

Δείτε φωτογραφίες επίσης από το Παλαιοχώρι την ώρα που άρχισε να χιονίζει, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης