Μια απίστευτη ιδέα είχε το γνωστό εστιατόριο DK Oyster στη Μύκονο προκειμένου να διασφαλίσει ότι τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ προσωπικού και θαμώνων. Οι παραγγελίες των πελατών φτάνουν στα τραπέζια με τη βοήθεια ενός χρυσού φτυαριού.

Οι αστακοί, οι γαρίδες, τα καβουροπόδαρα, οι τόμαχοκ μπριζόλες και όλα τα εκλεκτά εδέσματα του μενού σερβίρονται με ένα μεγάλο φτυάρι βαμμένο στο χρώμα του χρυσού. Τον συγκεκριμένο τρόπο σερβιρίσματος εμπνεύστηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Δημήτρης Καλαμάρας, ο οποίος θεωρεί πως έτσι προστατεύονται θαμώνες και εργαζόμενοι από τον κορωνοϊό και παράλληλα δίνεται ένας τόνος πολυτέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης