Τα «Estia Awards» είναι τα πρώτα βραβεία που αναγνωρίζουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης: από τα εστιατόρια μέχρι τα café-bar και από τα burgers και την πίτσα μέχρι τα ζαχαροπλαστεία, τα juice bars και τις εταιρείες catering. Στόχος τους να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης την αριστεία και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας (από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς).

Τα βραβεία συνολικά 65 κατηγοριών θα απονεμηθούν σήμερα το απόγευμα, στις 19.45, σε μια λαμπερή τελετή στο Gazarte στον Κεραμεικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

Οι επιχειρήσεις που θα βραβευτούν είναι αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι στους υποψηφίους συμμετέχουν επιχειρήσεις απ’ όλη την Ελλάδα: από την Αλεξανδρούπολη και την Κερκίνη μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, την Καλαμάτα, τη Λευκάδα και το Λασίθι.

Πέρα από τις υποψηφιότητες στις δύο κεντρικές διαγωνιστικές ενότητες των Estia Awards, στη shortlist της κατηγορίας Critics’ Choice, έχουν προκριθεί οι παρακάτω επιχειρήσεις και πρόσωπα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Critics’ Choice Shortlist

Food Personality
Γιώργος Βενιέρης
Σωτήρης Κοντιζάς
Γκίκας Ξενάκης

Food Business Innovator
Κρεοπωλείο Φάρμας Μπράλου
Με ζεν
Λάδι και Ρίγανη
Yolenis

New Opening
CTC
Nolan
Zampano

Best value-for-money restaurant
Η Σαμ τα έχει με λάθος αγόρι
Greek Spirit
Μανιτάρι

Best new theme
Big Spoon
Los Loros
Σέμπρικο
Tylixto Greek Wrap

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους υποψηφίους στην κατηγορία «Old Time Classic» για παραδοσιακή κουζίνα βρίσκεται η «Καλύβα» στον Άγιο Αθανάσιο του κ. Γ. Ταρσούνα. 

Η αγωνία κορυφώνεται μέχρι την τελετή απονομής, οπότε και θα ανακοινωθεί ο επικρατέστερος σε κάθε κατηγορία.

Τα βραβεία διοργανώνουν η Boussias Communications και η έκδοση «Hotel & Restaurant» και βρίσκονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης