Η περιπέτεια της κας Σοφίας Αθανασάκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η κα Αθανασάκη, η οποία εξαφανίστηκε στις 20/04/2012 από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, βρέθηκε υγιής, αλλά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Αγγελική Νίτσα, χάθηκε την 20/04/2012 από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου και διαμένει. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 το μεσημέρι της Παρασκευής 27/04/2012, για τον εντοπισμό της 60χρονης εξαφανισθείσας. Από πιθανό στρες έπαθε διάσειση με αποτέλεσμα να μην θυμάται τίποτα, όπως το πώς βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Ενημερώθηκαν άμεσα οι συγγενείς της, οι οποίοι και έσπευσαν να την παραλάβουν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης