Αίσιο τέλος, είχε η αναζήτηση ηλικιωμένης γυναίκας, που χάθηκε το πρωί της Τρίτης από το σπίτι της στην Ιεράπετρα.

Για τον εντοπισμό της 76χρονης γυναικας, εκτός από την αστυνομία κινητοποιήθηκε και το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας με 4 Εθελοντές Σαμαρείτες και υπηρεσιακό όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα η γυναίκα εντοπίστηκε από Εθελοντές Σαμαρείτες να κινείται πεζή, περίπου 30χλμ μακριά από το σπίτι της.

Σε σχετική ανάρτηση το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας αναφέρει: «Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από το τμήμα ΕΛ.ΑΣ. Ιεράπετρας και μετά τις απαραίτητες υπηρεσιακές εγκρίσεις ξεκίνησε κλιμάκιο με 4 Εθελοντές Σαμαρείτες και το υπηρεσιακό όχημα να συνδράμουν τις αρχές στην ανεύρεση.

Η αγνοούμενη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε δηλώσει στους οικείους της την επιθυμία να βρεθεί στο Καλάμι Βιάννου, και έτσι οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα δυτικά της Ιεράπετρας. Μία ώρα αργότερα, Εθελοντές Σαμαρείτες εντόπισαν την αγνοούμενη να κινείται πεζή, περίπου 30χλμ μακριά από το σπίτι της. Οι εκπαιδευμένοι Εθελοντές Σαμαρείτες παρείχαν Πρώτες Βοήθειες αλλά και ψυχολογική υποστήριξη στην κυρία, η οποία έπειτα μεταφέρθηκε στο σπίτι της. Περήφανοι για του Εθελοντές μας!!! Παντού στην ανάγκη!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης