Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει ότι από τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ.

Το καταστατικό του Ταμείου μας, που εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία στο ιστορικό δημοψήφισμα του 2017, προβλέπει εκλογές με φυσική παρουσία, επιστολική ψήφο αλλά και ηλεκτρονική ψηφοφορία, καθώς τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ είναι διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής συμμετοχής στις εκλογές πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ ή μέσω του λινκ, το οποίο υπάρχει στη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Η συμμετοχή μας στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών της διοίκησης και της εξελεγκτικής επιτροπής του Ταμείου μας είναι απαραίτητη, καθώς η μαζική προσέλευση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης για τη συνέχιση της ύπαρξης του Οργανισμού με αυτονομία και ανεξαρτησία.

Όλοι μαζί μπορούμε να περιφρουρήσουμε το Αυτοδιοίκητο και να δώσουμε νέα ισχυρή διοίκηση. Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης