Εποχικός πυροσβέστης ήταν ο ένας από τους δύο νεκρούς του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στη Βόρεια Εύβοια το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φρικτό και ακαριαίο θάνατο βρήκαν ο 45χρονος βορειοευβοιώτης εποχικός πυροσβέστης, Χρήστος Καπισίδης, όπως επίσης κι ο 51χρονος Ηρακλής Αβραμίδης που κατάγονταν από το χωριό Ωρεοί και εργαζόταν σε κατάστημα με εργαλεία στη Βόρεια Εύβοια. Αιμόφυρτος και βαριά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο τρίτος επιβάτης του ΙΧ και συγκεκριμένα ο 35χρονος Αλβανός, Thoma Petrogai, επίσης κάτοικος της Βόρειας Εύβοιας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το μοιραίο αγροτικό αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς το χωριό Γιάλτρα Αιδηψού. όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την πυροσβεστική και από γερανοφόρο όχημα που ανέσυρε από το γκρεμό το μοιραίο ΙΧ.

Πηγή: eviazoom.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης