Ένα επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους στα μέσα μεταφοράς και ενός επιβάτη που δεν φορούσε μάσκα κατέγραψε η κάμερα τηλεοπτικού σταθμού στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στη λεωφόρο Συγγρού και πραγματοποιούσαν ελέγχους σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τρόλεϊ για τυχόν παραβάτες σχετικά με τη χρήση μάσκας. Όπως έδειξε η κάμερα του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα ο οποίος καθόταν σε μία θέση χωρίς να φοράει μάσκα. Στη συνέχεια του ζήτησαν να κατέβει από το λεωφορείο για να του βεβαιώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ, όπως επιβάλλει ο νόμος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνος αρνήθηκε να τους ακολουθήσει και οι αστυνομικοί τον έπιασαν από τα χέρια για να τον κατεβάσουν από το μέσο μεταφοράς. Εκείνος έφερε αντίσταση και φώναζε ότι δεν κατεβαίνει από το λεωφορείο. «Μα με το ζόρι θα με κατεβάσετε; Δεν θέλω να κατέβω…» φώναζε ο επιβάτης.

Ωστόσο οι αστυνομικοί τον κατέβασαν με το ζόρι παρόλο που μέχρι και την τελευταία στιγμή εκείνος αντιστεκόταν.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο επιβάτης, μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα, είπε ότι ο κορωνοϊός είναι παραμύθι και πρόσθεσε ότι δεν φοράει μάσκα επειδή πιστεύει στη θρησκεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης