Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται παρά την προσπάθεια να διαφύγει, αρχικά με το όχημά του και στη συνέχεια πεζός, 31χρονος, ο οποίος μετέφερε παράνομα μετανάστες.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του οικισμού Λίμνης και κλήθηκε να σταματήσει το όχημά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 31χρονος δεν συμμορφώθηκε, αλλά ανάπτυξε ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή του οχήματός του σε χωράφι.

Στο όχημα επέβαιναν 10 αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, συμμορία, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης