Σκηνικό καταδίωξης «Περάματος» το μεσημέρι στο Μενίδι… Γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Οι αστυνομικοί θέλησαν το ελέγξουν αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Μετά από λίγα λεπτά και εκμεταλλευόμενοι την κίνηση οι τρεις νεαροί κατάφεραν να ξεφύγουν. 

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης όμως είχε ήδη δώσει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σε όλα τα περιπολικά και τις μοτοσικλέτες που βρίσκονταν στην περιοχή. Μια περιπολία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισε το αυτοκίνητο στην οδό Λιοσίων στο Μενίδι και ξεκίνησε να το ακολουθεί. Μάλιστα, πιθανότατα λόγω της βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα, οι αστυνομικοί έχασαν τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί στα πλευρά. Λίγο αργότερα, οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου φτάνοντας στην περιοχή του Καματερού εγκατέλειψαν το όχημα τους και έτρεξαν προς ένα ρέμα. Αστυνομικοί τους καταδίωξαν και χρειάστηκε μάλιστα να πυροβολήσουν τουλάχιστον μια φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπως επίσης και το αυτοκίνητο τους για να διαπιστωθεί αν ήταν δικό τους ή κλεμμένο. 

Όλη την ώρα της καταδίωξης όμως, ένα δεύτερο αυτοκίνητο τύπου βαν, με δύο ακόμα άτομα, ακολουθούσε τους αστυνομικούς και όταν εγκλώβισαν το ΙΧ, επιχείρησαν να εμποδίσουν την σύλληψη των τριών συντρόφων τους.

Συνελήφθησαν και αυτοί όμως, με την βοήθεια και του πληρώματος περιπολικού που είχε προστεθεί στην αστυνομική δύναμη. Και οι πέντε οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης