Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα πραγματοποίησε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας. Τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό συνόδευαν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου.

Την επίσημη αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Θ. Μαζαράκος, και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια της συνάντησης, η Διοίκηση και τα στελέχη της ΕΑΒ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες της εταιρείας, τη στρατηγική και τους επιδιωκόμενους στόχους της, αλλά και ειδικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους Παραγωγής της εταιρείας, όπου ο κ. Βίτσας και η επίσημη αντιπροσωπεία που τον συνόδευε ενημερώθηκαν, μεταξύ άλλων, για το σημαντικό έργο αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και συντήρησης των ιπτάμενων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, αλλά και για τις Αεροκατασκευές όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικά προγράμματα αμιγώς εξαγωγικού χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης