Σε καταγγελία για επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους σε πολίτες εντός του νοσοκομείου Κιλκίς προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Στους χώρους του νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό» καταγγέλλουν ο πρόεδρος του Σωματείου, Βασίλειος Τριανταφυλλίδης, και ο γενικός γραμματέας του, Αχιλλέας Καλεμκερίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στις 6 Οκτωβρίου στις 13.30, από σκυλί το οποίο δάγκωσε στο πόδι άτομο που επισκεπτόταν ασθενή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το συγκεκριμένο σκυλί έχει δαγκώσει τρεις πολίτες σε διάστημα τριών μηνών, ενώ ο ένας από τους πολίτες, ο οποίος είναι μεταμοσχευμένος, έπειτα από δάγκωμα του σκύλου στις 10 Απριλίου έπαθε μόλυνση και θρόμβωση και κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.

«Τα σκυλιά εισέρχονται ανεξέλεγκτα από αφύλακτες διόδους (κεντρική πύλη, πίσω θύρα), καθότι από τις 8 Μαΐου του 2017 θυρωρός-τηλεφωνητής υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης