Τον δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει η 34χρονη Ιωάννα, μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε τον περασμένο Μάιο έξω από την εργασία της. Υποβάλλεται σε επώδυνα χειρουργεία, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, την ώρα που η γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση, αρνείται να πει το οτιδήποτε. 

Την ίδια ώρα, όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, υπάρχει μια εξέλιξη στην υπόθεση, πολύ σημαντική. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακρίτρια ζήτησε τα έγγραφα νοσηλείας από το νοσοκομείο και κάλεσε να καταθέσει η γιατρός της Ιωάννας, η κυρία Καλλοφώνου, με αποτέλεσμα πλέον να έχουν προκύψει νέα στοιχεία, ώστε να μιλάμε για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, προκύπτει με σαφήνεια πως η κατηγορούμενη γνώριζε πολύ καλά ότι μπορεί να σκοτώσει την 34χρονη, κάτι που φαίνεται από την ποσότητα του καυστικού υγρού, που της έριξε, αλλά και από τα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε, σύμφωνα με το Star.

Η κυρία Καλλοφώνου, υποστήριξε πως ο κίνδυνος να πεθάνει η Ιωάννα και τις πρώτες μέρες της νοσηλείας της ήταν μεγάλος, ενώ θα μπορούσε επίσης να το είχε εισπνεύσει και να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιωάννα, όπως είπε ο κ. Λύτρας, δεν μπορεί να βγει στο φως του ήλιου, ενώ έχει πόνους ακόμα και στο τεχνητό φως του σπιτιού της και αναγκάζεται να ζει στο σκοτάδι. Επίσης, αντιμετωπίζει προβλήματα στην όραση και στην ακοή.

Αυτό που θα παλέψει ο ίδιος, ως δικηγόρος της Ιωάννας είναι η κατηγορούμενη να δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι για βαριά σκοπούμενη βλάβη, ώστε η ποινή της να είναι μεγαλύτερη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης