Ανησυχία για τη συμπλοκή στη Βούλα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 08:16
Ανησυχία για τη συμπλοκή στη Βούλα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βούλα. Aστυνομικοί που  κλήθηκαν για έλεγχο στην οδό Πλαπούτα στη Βούλα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα δέκα - δεκαπέντε νεαρών, ανάμεσά τους και ανήλικοι, που τους επιτέθηκαν με  ρόπαλα και γροθιές.

Τις Αρχές, ειδοποίησαν κάτοικοι της περιοχής, επειδή στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, είχαν μαζευτεί πολλά άτομα και ακούγονταν φασαρίες.

Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να προβούν σε καμία ενέργεια: όταν έφτασαν στην οδό Πλαπούτα δέχθηκαν αμέσως την επίθεση. Η κοπέλα αστυνομικός τραυματίστηκε στον αυχένα, ο ένας αστυνομικός έχασε ένα δόντι και ο άλλος αστυνομικός τραυματίστηκε στο μάτι.


Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για συμπλοκή δύο διαφορετικών συμμοριών οι οποίες συνεπλάκησαν έξω από την πολυκατοικία στην Πλαπούτα 10-12 και απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό σχολείο, όπου, τη στιγμή των επεισοδίων, παιδιά και γονείς ήταν μέσα για τις απογευματινές τους δραστηριότητες. Γονείς κάλεσαν την αστυνομία και λίγα λεπτά μετά, κατέφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Τα μέλη της ΔΙΑΣ κάλεσαν ενισχύσεις και έγιναν 10 προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο, κατά πληροφορίες, έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Οι δέκα προσαχθέντες κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής (Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης) όπου ανακρίνονται από κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ασφάλειας νοτιανατολικής Αττικής. 

Στο σημείο του επεισοδίου, υπήρχαν και κάποια αυτοκίνητα των προσαχθέντων που φυλάσσονται καθώς στο εσωτερικό τους έχουν κατά πληροφορίες βρεθεί πέτρες και άλλα «πολεμοφόδια»

Στην κατοχή τους βρέθηκε και σακούλα με γκαζάκι καθώς και ένα μαχαίρι.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 09:25