Στη δομή της Νέας Σμύρνης, όπου φιλοξενείται, έχει επιστρέψει η 14χρονη μαθήτρια που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Οι κατηγορούμενοι μετά την άσκηση της δίωξης παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τρεις συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι η 14χρονη πήγε μαζί τους με τη θέλησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μεσημέρι της Τρίτης, 21 Μαρτίου, ήρθε στο φως μια νέα υπόθεση συλλογικής μαστροπείας, με θύμα 14χρονο κορίτσι που ζει σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες, μέχρι που την Κυριακή το μεσημέρι εξαφανίστηκε και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια όταν κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του. Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα, η αδελφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες. Μια κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας, 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι για αρκετές ώρες. Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης εμφανίστηκε εκ νέου και πλέον αναμένεται να μιλήσει με τις Αρχές.

Η ανήλικη φέρεται να είχε συμφωνήσει με έναν 29χρονο Αιγύπτιο, γνωστό ως «Ταχίρ», ότι για κάθε συνεύρεση θα έπαιρνε το ποσό των 100 ευρώ. Ο νεαρός σε αντάλλαγμα θα της διέθετε σπίτι στην Ελευσίνα για τα ερωτικά ραντεβού, ρούχα και εσώρουχα.

Όλα αυτά όμως μέχρι που έπεσε στην «παγίδα» που της έστησε η αδελφή της, η οποία προσποιήθηκε ότι μιλούσε με έναν άνδρα με τον οποίο η ανήλικη «είχε ραντεβού στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάει στην Ελευσίνα». Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και συνέλαβε έναν άνδρα 25 ετών, ο οποίος περίμενε το μικρό κορίτσι και βρέθηκε περικυκλωμένος από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων μέσα στα οποία, και συγκεκριμένα σε συνομιλίες μέσω εφαρμογών, φέρονται να ανταλλάσσουν μηνύματα που αφορούν το ανήλικο κορίτσι και να λένε χαρακτηριστικά: «για δουλειά πάμε, να μιλήσουμε στην Α…., για βίζιτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένας από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έδωσε με τη θέλησή του στους αστυνομικούς συνολικά επτά βίντεο και μια φωτογραφία, όπου έχει καταγραφεί η 14χρονη σε προκλητικές πόζες, αλλά και σε ερωτική συνεύρεση σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μεταξουργείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης