Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, προσωπικό του Δασαρχείου μαζί με τον Κυνηγετικό Σύλλογο και τη συνδρομή της Αστυνομίας έχει στήσει παγίδα προκειμένου να εγκλωβίσει το ζώο και στη συνέχεια να το απομακρύνει από το άλσος Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο GRTimes.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων, Αντώνης Σαουλίδης, υπήρξαν ενδείξεις και διαμαρτυρίες ότι το αγριογούρουνο ήταν μέσα στο Άλσος στις 2 τα ξημερώματα, χωρίς να γίνει αναφορά για κάποια περίεργη δραστηριότητα.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν η ΕΛ.ΑΣ. και το Δασαρχείο, ενώ ενημερώθηκε και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, μέλη του οποίου έφτασαν στο σημείο. Ακολουθώντας τα ίχνη του ζώου άπαντες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι στην πυκνή βλάστηση στο βόρειο τμήμα του Άλσους. «Τοποθετήθηκε παγίδα και τροφή και είμαστε εν αναμονή» ανέφερε ο κ. Σαουλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όποια βοήθεια ζητηθεί, ο δήμος είναι έτοιμος να παρέχει στήριξη σε οποιοδήποτε τόπο και χρόνο» υπογράμμισε. Σημειώνεται ότι, για να μη φύγει το ζώο εκτός του Άλσους Συκεών, έχουν σφραγιστεί είσοδοι και έξοδοι, ενώ η επιχείρηση ενδέχεται να κρατήσει αρκετές ώρες.

Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δεν αποκλείεται τα αγριογούρουνα να είναι τελικά δύο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης