Αναστάτωση προκλήθηκε στους μαθητές στο 2ο Λύκειο Πάτρας έπειτα από την πληροφορία ότι η μητέρα ενός μαθητή διαγνώστηκε με κορωνοϊό ενώ εκείνοι την είδαν στο σχολείο για να παραλάβει το παιδί της. Υπενθυμίζεται ότι το σχολείο παραμένει κλειστό από χθες λόγω κατάληψης των μαθητών, καθώς αρνούνται ότι η χρήση μάσκας είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας των μαθητών. Ωστόσο σήμερα οι ίδιοι, αν και εμφανίστηκαν στο σχολείο με μάσκα, αρνούνται να το ανοίξουν γιατί, όπως λένε, έχουν άλλο ένα σοβαρό αίτημα: «Οι καθηγητές γνώριζαν ότι η μητέρα αυτή έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, αλλά εκείνη ήρθε στο σχολείο να παραλάβει το παιδί της. Οι καθηγητές όμως δεν έκαναν καμία ενέργεια για να προστατεύσουν τους μαθητές». 

Συγκεκριμένα «μία μητέρα που ήρθε να παραλάβει το παιδί της από το σχολείο διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Οι καθηγητές του σχολείο, αν και ήξεραν ότι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της, δεν έκαναν καμία ενέργεια για να μας προστατεύσουν. Δεν έμειναν σπίτι, ούτε έκαναν τεστ» λέει στο thebest.gr μαθητής του σχολείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Να σημειώσουμε ότι το πρωί στον χώρο του σχολείου υπήρξε ένταση. Ο διευθυντής ζήτησε από τους καταληψίες να ανοίξουν τις πόρτες και να μπουν τα παιδιά μέσα. Η μητέρα που λέγεται ότι έχει κορωνοϊό διαψεύδει ότι είναι θετική και αρνείται τη χρήση της μάσκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης οι μαθητές σήμερα είχαν ως αίτημα την απολύμανση του χώρου.

Πηγή: thebest.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης