Ένοχος ο 38χρονος για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021, 17:52
Ένοχος ο 38χρονος για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για την 38χρονο Σλοβάκο που κατηγορούνταν για αρπαγή ανηλίκου στην υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου.

Ο 38χρονος δικάστηκε σήμερα Σάββατο και κρίθηκε ένοχος με το δικαστήριο να του επιβάλει ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.

Ο Νορβηγός, του οποίου ανήκει ο χώρος στο Χουδέτσι, όπου βρέθηκε χθες Παρασκευή η Μάγια μαζί με τον 38χρονο, κατηγορείται επίσης για αρπαγή ανηλίκου ωστόσο ζήτησε αναβολή και αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο δικαστήριο.

Τι ισχυρίστηκαν στις εισαγγελικές αρχές

Τόσο ο Σλοβάκος όσο και ο Νορβηγός αρνούνται τις κατηγορίες της αρπαγής ανηλίκου καθώς τόνισαν πως δεν είχαν καμία εμπλοκή στην εξαφάνισή της.

Ο 38χρονος ανέφερε πως η ίδια η Μάγια πήγε και τον βρήκε ενώ ο Νορβηγός επεσήμανε πως δεν ήξερε καθόλου πως ήταν ανήλικη και δεν γνώριζε πως οι γονείς της την αναζητούσαν.

Το «ευχαριστώ» των γονιών της Μάγιας

Με μεγάλη ανακούφιση, μετά από πολλά 24ωρα αγωνίας, οι γονείς της της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, η οποία εντοπίστηκε τελικά το πρωί της Παρασκευής, ευχαριστούν από καρδίας όσους τους βοήθησαν να βρεθεί η κόρη τους, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021, 17:52