Εννέα καφετέριες στο Ναύπλιο επιχείρησε να «ρημάξει» 32χρονος – Συνελήφθη από την Ασφάλεια

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, 12:14
Εννέα καφετέριες στο Ναύπλιο επιχείρησε να «ρημάξει» 32χρονος – Συνελήφθη από την Ασφάλεια

Ο κ. Σπύρος Αφίφης, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ναύπλιο και πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης, μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr για ένα πρόσφατο περιστατικό με κλοπές και απόπειρες κλοπών σε εννέα (!) καφετέριες σε ένα βράδυ.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τα όσα δήλωσε:

 


Η Ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών σε καταστήματα, στο Ναύπλιο.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στις18.1.2022 το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρες αυτής.

»Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, στις (18.1.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, είχε διαπράξει τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα, όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των -1.400- ευρώ.

Τέλος, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο, στη συνέχεια, αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

»Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων».

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, 12:16