Μια καινοτόμα πλατφόρμα η Nimbata έρχεται να καλύψει το κενό στην ανάλυση –αξιολόγηση των δεδομένων που αφορούν πωλήσεις, διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες μέσω τηλεφώνου.
Αξιοποιώντας την πληροφορία που παρέχουν οι τηλεφωνικές κλήσεις για τη σχέση επιχείρησης – καταναλωτή τα στελέχη marketing αποκτούν μια συνολική εικόνα για την επιτυχία των διαφημιστικών τους ενεργειών και έτσι μπορούν να προσαρμόσουν αναλόγως τη στρατηγική τους. Και αυτό είναι η επιτυχία της πλατφόρμας.

Η ομάδα του Nimbata αναφέρει: “Η διάκρισή μας στο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας μας βοήθησε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας και παράλληλα μας έφερε μεγάλη δημοσιότητα στην Ελλάδα. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση, από το αρχικό μας project να έχουμε φτάσει στην ίδρυση μιας εταιρείας, που τον περασμένο Απρίλιο έκλεισε 2 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά. Μέσω του nimbata.com οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε πελάτες από όλο τον κόσμο (Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία). Μετά τις υπηρεσίες Call Conversion Tracking και Voice Broadcasting, πρόσφατα προσθέσαμε δύο νέες υπηρεσίες, το On Time Call και το Call Alert, οι οποίες ήδη δοκιμάζονται πιλοτικά από μεγάλες εταιρείες που εδρεύουν στις ΗΠΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 6ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας είναι σε εξέλιξη. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, στις 15.00 και αφορά στις θεματικές ενότητες Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον και Τεχνολογία, αλλά και Πολιτισμός και Τεχνολογία. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Ο Διαγωνισμός αποτελεί μια δράση του προγράμματος NBG Business Seeds, που στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή καινοτόμων ιδεών ή έργων. Οι ομάδες εκπαιδεύονται και καθοδηγούνται για την εξέλιξη του σχεδίου τους, ενώ έχουν στη διάθεσή τους υποδομές, δικτύωση, αλλά και δυνατότητες ενδεχόμενης χρηματοδότησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nbg.gr/ibank/innovation και στο www.nbg.gr/el/nbgseeds.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης