Δύο άτομα στο Ηράκλειο είχαν αναγάγει την κλοπή σε… επάγγελμα καθώς είχαν «χτυπήσει» συνολικά 16 σπίτια κλέβοντας διάφορα αντικείμενα που ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ!

Η αρχή για την διαλεύκανση των υποθέσεων έγινε σήμερα τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες επιχείρησαν να μπουν σε ένα σπίτι στο Ηράκλειο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που ειδοποίησε την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχές μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες ενώ ξεκίνησε η προανάκριση.

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως οι δύο άνδρες από τις 22 Φεβρουαρίου έως και σήμερα είχαν προχωρήσει σε 12 κλοπές σπιτιών σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 25.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο ένας από τους δύο είχε διαπράξει τρεις επιπλέον κλοπές από το 2012 έως και το 2018 σε σπίτια αφαιρώντας κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες και κατασχέθηκε το όχημα, ενώ κατασχέθηκε και  δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του δευτερου άνδρα ως μέσα διάπραξης κλοπών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης