Ολοκληρώθηκε η απολογία του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό.

Μετά το πέρας αυτής αποφασίστηκε ο αθλητής να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αλλά με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα σήμερα την πόρτα του ανακριτή πέρασε κα η 17χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε το βιασμό της πρώτα από τον 40χρονο Νιγηριανό και κατόπιν από το Σεμέδο, στο σπίτι του τελευταίου στη Γλυφάδα.

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 

Η ιατροδικαστική εξέταση στη 17χρονη που έχει καταγγείλει για βιασμό το Πορτογάλο αμυντικό αλλά και τα κενά που διαπίστωσε η ανακρίτρια την κατάθεση της κοπέλας και της 16χρονης φίλης της, βάρυναν στην κρίση των δικαστικών αρχών να αφήσουν ελεύθερο με εγγύηση τον 27χρονο ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο, επιβάλλοντας του μόνο εγγύηση 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος βγαίνοντας από ανακριτικό γραφείο, φώναξε ««Innocent», αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, και έδειξε στην ανακρίτρια μήνυμα που είχε λάβει, δύο ώρες προτού συλληφθεί, με το οποίο του ζητούσαν χρήματα για να μην προφυλακιστεί. Όπως είπε ο Σεμέδο, ενώ είχε ήδη υποβληθεί η  μήνυση σε βάρος του αλλά δεν είχε ακόμη συλληφθεί, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Δώσε μας 15.000 ευρώ για να μη πας φυλακή».

Κενά όμως και αντιφάσεις υπήρξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, και στην κατάθεση που έδωσε το πρωί η 17χρονη καταγγέλλουσα στην  ανακρίτρια, ιδιαίτερα μάλιστα σε σχέση με όσα υποστήριξε η 16χρονη φίλη της η οποία ανέφερε: «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμεδο δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Ερωτήματα προκάλεσε επίσης ο χρόνος παραμονής των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό. Ειδικότερα, η παθούσα αν και είχε τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι και παρά την ερώτηση από τη φίλη της σχετικά με το εάν θέλει να αποχωρήσουν, τελικά παρέμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα της επόμενη ημέρας.

Τέλος, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν υπόψη και την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία διαπιστώθηκαν μόνο παλαιές ρήξεις παρθενικού υμένα χωρίς να υπάρχουν πρόσφατες κακώσεις και πρόσφατες εκχυμώσεις.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης