ΕΛ.ΑΣ: Διέταξε ΕΔΕ για τις προκλητικές δηλώσεις Μπαλάσκα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 20:13
ΕΛ.ΑΣ: Διέταξε ΕΔΕ για τις προκλητικές δηλώσεις Μπαλάσκα

Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα, για τις δηλώσεις του σχετικά με το πώς ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς θα μπορούσε να γλιτώσει με λίγα στη χρόνια στη φυλακή, διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι ο πιλότος «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν “βρασμό ψυχής” και “πρότερο έντιμο βίο”, ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 20:15