Θύμα εκβιασμού με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες καταγγέλλει ότι έπεσε η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη.

Η κ. Πολίτη έχει προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και όπως δήλωσε «νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου. Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση. Να είμαι θύμα μίας τέτοιας επίθεσης. Είναι φοβερό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο Star είπε πως οι εκβιασμοί ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είδε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Μετά τις φωτογραφίες, ακολούθησαν μηνύματα στο email της που έγραφαν: «δείτε την Όλγα γυμνή». 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες που διαδίδονται με mail και εμφανίζουν πράγματα που δήθεν έχω πει. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουνε πλάκα, ότι κάτι δεν έχω δει σωστά. Δεν το περίμενα ότι εγώ θα είμαι αυτή η γυναίκα που γράφουνε. Έπαθα πανικό» είπε η κ. Πολίτη.

«Θα το φτάσω εκεί που πρέπει να το φτάσω. Μέχρι να βγει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομά μου και να βρεθούν οι υπαίτιοι. Αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί. Θέλω να πω σε όλες αυτές τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, να είναι δυνατές και στο τέλος οι αλήθεια θα φανεί» πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε: «Τους προειδοποιώ. Θα βρεθούν. Είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα. Προβλέπονται βαρύτατες ποινές. Αλίμονο εάν το 2023 στοχεύουν και “χτυπούν” σεξιστικά γυναίκες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης